recepte
autors: MiersUnBērziņš | pievienots: 14.07.2017 - 18:22
lasīts: 35x, Tēmas:

Sveiki!
Padalīsos ar recepti.
Sagriež liellopa gaļu gabaliņos un uz lielas uguns, lai aprauj un sulas paliek, apcep eļļā.

Kādā pabiezā kastrolī vai manā gadījumā vok pannā liek cepties burkānus sagrieztus ripiņās, apmēram 4-6 vidējus.

Kamēr cepas burkāni, sagriež sīpolus un liek klāt.

Kad sīpoli ar burkāniem apcepušies, piešauj klāt cepto gaļu.

Pa virsu uzliek tomātus, sagrieztus 8 gabalos, apm.6 vidējus tomātus. Un uzber pa virsu sāli uz visu ēdienu, lai izvelk sulu no tomātiem, kuros sautēsies viss.

Sagriež baklažānu vienu gabaliņos, liek pa virsu un uzber gruzīnu garšvielu Hmeli-suneli kādas pāris ēdamkarotes.

Tad papriku sagriež, kādas 3-4, liek pa virsu. Un pāris karotes adžiku (cik nu asu grib)

Sautējas viss savā sulā kādu laiciņu...

Tad, kad gatavs, bagātīgi pieliek zaļumus un iemaisa.

Servē un sauc pie galda. :)

Man garšo ar svaigu baltmaizi un kefīru.

Lai pievienotu komentārus, lūdzu autorizējies!
IndesTante 24.08.2017 - 01:42
Afigennais pavārs wow

MiersUnBērziņš 20.07.2017 - 11:40
Obļigatjelno uzraksti!

Maša 20.07.2017 - 09:31
Es arī ne :D bet saka esot labi,īpaši šāda veida ēdienos. Pagaršošu-uzrakatīšu blogum :)

MiersUnBērziņš 17.07.2017 - 23:54
Maša, saldos kartupeļus redzējis esmu veikalā, bet ne reizi neesmu pircis, garšojis.

murgu_ķērājs 17.07.2017 - 16:15
Kad nekā nav mājās, jāsauc..

Maša 17.07.2017 - 15:57
Vov,man patīk! Baklažāna vietā var arī ķirbi vai saldo kartupeli.

Sabrina 14.07.2017 - 21:55
Tas vairāk sautējumu mīļotājiem ies pie dūšas.